Categorieën
Persoonlijk

Bij mijn vader

Het is zaterdag en ik ben weer bij mijn vader. Hij heeft de winkel nog open en Robbie is aan het verven. Meestal helpt Robbie in de winkel/werkplaats, maar vandaag moest er onderhoud gepleegd worden aan het huis. Ik merk dat ik even niet weet wat ik moet. Of, ik wíst het niet. Ik weet het nu wel; ik ben het nu aan het doen: schrijven. Ja, typen. Tekst produceren.

“De baas” komt net in de woonkeuken. Ik vraag hem of ik nog wat voor hem kan doen. Hij lust wel een kopje koffie, zegt hij. Dat komt goed uit, want dat is net gezet.

Nu arriveert Robbie ook. Hij wil ook graag een kopje koffie. Er is nog wat, maar dan is de pot wel leeg. Maar daar heeft niemand bezwaar tegen. Dus Robbie krijgt ook koffie.

Verder ga ik hier niet zo’n verhaal van maken. Het is alleen een momentopname.

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *