Categorieƫn
Webdevelopment

Scripts online zetten

Het onderwerp van vandaag is het online zetten van dingen. Ik bedoel hiermee niet zozeer video’s en afbeeldingen, maar meer scripts. Een goede interactieve website werkt hiermee. Ik zie voor mezelf een uitdaging om zulke dingen te schrijven als onderdeel van een website; een website opgebouwd met OpenElement. Dat is namelijk mijn favoriete software om websites mee te bouwen. En als ik zeg “een uitdaging”, dan bedoel ik ook “een uitdaging”. Jullie mogen dit weten. En het zeggen als je iets weet wat vraagt om een script. Dan mogen jullie tegen anderen zeggen: “ik heb een idee aangedragen voor Leons website”. Geintje šŸ˜‰ Maar ik meen het wel.

Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *