Categorie├źn
Kunsten

Goede teksten schrijven

Het lijkt wel een leuke activiteit, teksten schrijven. Je kunt het ook over vanalles doen. Een belangrijke vraag die je er bij kunt stellen is: hoe schrijf je goede teksten? Die vraag wil ik hier een beetje uitlichten.

Een tekst moet natuurlijk een onderwerp hebben. En met trucjes kun je dan de lezer door de tekst heen leiden langs allerlei lijdende voorwerpen, zodat die een leuke tijd heeft met de door jou geschreven tekst. Aan het eind moet de lezer dan denken: “Dat was leuk! Ik wil nog een keer!” En als je dan nog meer teksten klaar hebt staan dan kan de lezer meteen verder lezen.

Ik weet niet of dit een goede tekst is, maar ik heb het begrip “goede teksten schrijven” even aangekaart. Dat was de bedoeling.

Veel plezier,

Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *