Categorieƫn
Persoonlijk

Weer drank (bier)

Het is weer zo’n avond waarop ik met alcoholhoudende drank (de meest bekende) op het internet probeer te verpesten. Het bier is reeds genuttigd en het internet ligt daar, klaar om verpest te worden. Internet strekt zich uit over tientallen kilometers. Het is dan ook de snelheid waarmee berichten van het ene werelddeel naar het andere kunnen worden verspreid, anders was er geen lol aan. Veel heb ik niet te melden. Ik zou iets willen zeggen over de natuur. Gerst, bijvoorbeeld. “In bier zit hetzelfde als in brood”, zei een wijs man eens tegen mij. Dat was in de Santana, in Groningen. Een beetje om mij heen kijkend is het toch de “No Probllama” die aan mijn muur hangt die het meest inspirerend is. Ik vertel later misschien wel eens iets over deze begrippen.

Verder heb ik niet veel te melden. Ik hoop dat hier iemand wat van te zeggen heeft.

Leon

2 reacties op “Weer drank (bier)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *